De EHBO anno NU

De EHBO vereniging St. Albertus verzorgt jaarlijks de opleidingscursus Eerste Hulp en de vervolgcursus. Tevens geeft zij Jeugd EHBO lessen op een aantal basisscholen in Poeldijk. De lessen worden gegeven in het Hervormd Kerkelijk Centrum in Poeldijk.

De vervolgcursus wordt gegeven op zaterdag van 8.00 uur tot 13.00 uur. Vier tot vijf keer per jaar is er een vervolgcursus. De leden kunnen zich voor één van deze dagen aanmelden.

Er wordt gewerkt met de laatste druk van het Oranje Kruis boekje. Theorie is belangrijk, maar bij ons staat de praktijk voorop. Er wordt elke les flink geoefend. De inschrijfkosten zijn € 20,00 en de jaarlijkse contributie bedraagt € 32,50 voor particulieren en wordt jaarlijks tijdens de algemene ledenvergadering vastgelegd. Momenteel telt de vereniging een kleine 120 leden. Wil je lid worden van onze vereniging meld je dan hier aan. Heb je nog geen diploma. Geen probleem geef je op voor een beginnerscursus. Jaarlijks start bij voldoende aanmeldingen de cursus Eerste Hulp. 

Volg ons op Facebook en Twitter om zo op de hoogte te blijven van EHBO vereniging St. Albertus te Poeldijk. Facebook account: www.facebook.com/ehbo.westland en Twitter: twitter.com/EHBOWestland