CURSUS EERSTE HULP

Voor zowel het volgen van de opleiding tot Eerste Hulpverlener als het geldig houden van uw Oranje Kruis diploma Eerste Hulpverlener kunt u bij onze vereniging terecht.

Jaarlijks start de EHBO-vereniging St. Albertus een nieuwe opleiding tot Eerste Hulpverlener. De opleiding geschiedt conform de richtlijnen van het Oranje Kruis. U kunt zich het hele jaar door aanmelden. De cursus gaat door bij voldoende deelnemers. De lessen zullen in Poeldijk gegeven worden. Door te weinig aanmeldingen ging de cursus met startdatum 5 november niet door.

Haal in 3 weken uw diploma Eerste Hulpverlener plus bediener AED! In 2018 start op 10 maart 2018. Heeft u interesse geef u op.

De lessen worden op de volgende zaterdagen gegeven van 8.30 tot 16.00 uur in het Hervormd Kerkelijk Centrum aan de Fonteinstraat 6 te Poeldijk (Achter de Action)

Data:    10 en 17 maart 2018

24 maart 2018 het examen

Kosten inclusief lunch, examengeld, lesmateriaal: € 230,00 per persoon. Komt u met vijf personen of meer dan krijgt u korting. Jongeren van 16 tot en 22 jaar in het bezit van een Jeugd EHBO diploma betalen slechts € 175,00.

Aanmelden kunt u hier

Woont u niet in het Westland klik dan hier voor het adres van een vereniging bij u in de buurt.