Wilt u niet met de handen in het haar staan maar goede eerste hulp kunnen verlenen dan is een eerste hulp cursus bij EHBO vereniging St. Albertus een goede start.

Lees hier waarom en wanneer.

De Jeugd is de toekomst, daarom vind EHBO vereniging St. Albertus belangrijk om de jeugd in een vroeg stadium op te leiden. Dit doen we al geruime tijd in samenwerking met de basisscholen in Poeldijk.

Lees hier verder

EHBO vereniging St. Albertus assisteert al jaren bij diverse evenementen in en rond Poeldijk. Organiseert u ook een evenement en heeft u EHBO assistentie nodig

Lees dan hier verder.

EHBO Vereniging St. Albertus bestaat al sinds 1936 en heeft sindsdien al heel wat hulpverleningen gedaan dankzij onze leden.

Ook lid worden Lees hier verder

CURSUS EERSTE HULP

Voor zowel het volgen van de opleiding tot Eerste Hulpverlener als het geldig houden van uw Oranje Kruis diploma Eerste Hulpverlener kunt u bij onze vereniging terecht.

Jaarlijks start de EHBO-vereniging St. Albertus een nieuwe opleiding tot Eerste Hulpverlener. De opleiding geschiedt conform de richtlijnen van het Oranje Kruis. U kunt zich het hele jaar door aanmelden. De cursus gaat door bij voldoende deelnemers. De lessen zullen in Poeldijk gegeven worden. Door te weinig aanmeldingen ging de cursus met startdatum 5 november niet door.

Haal in 3 weken uw diploma Eerste Hulpverlener plus bediener AED! In 2018 start op 10 maart 2018. Heeft u interesse geef u op.

De lessen worden op de volgende zaterdagen gegeven van 8.30 tot 16.00 uur in het Hervormd Kerkelijk Centrum aan de Fonteinstraat 6 te Poeldijk (Achter de Action)

Data:    10 en 17 maart 2018

             24 maart 2018 het examen

Kosten inclusief lunch, examengeld, lesmateriaal: € 230,00 per persoon. Komt u met vijf personen of meer dan krijgt u korting. Jongeren van 16 tot en 22 jaar in het bezit van een Jeugd EHBO diploma betalen slechts € 175,00.

Aanmelden kunt u hier

 

Woont u niet in het Westland klik dan hier voor het adres van een vereniging bij u in de buurt.