Wilt u niet met de handen in het haar staan maar goede eerste hulp kunnen verlenen dan is een eerste hulp cursus bij EHBO vereniging St. Albertus een goede start.

Lees hier waarom en wanneer.

De Jeugd is de toekomst, daarom vind EHBO vereniging St. Albertus belangrijk om de jeugd in een vroeg stadium op te leiden. Dit doen we al geruime tijd in samenwerking met de basisscholen in Poeldijk.

Lees hier verder

EHBO vereniging St. Albertus assisteert al jaren bij diverse evenementen in en rond Poeldijk. Organiseert u ook een evenement en heeft u EHBO assistentie nodig

Lees dan hier verder.

EHBO Vereniging St. Albertus bestaat al sinds 1936 en heeft sindsdien al heel wat hulpverleningen gedaan dankzij onze leden.

Ook lid worden Lees hier verder

Assistentie verlening

Heeft u een evenement in Poeldijk georganiseerd en heeft u Eerste Hulpverleners nodig, dan kunt u die bij EHBO vereniging St. Albertus inhuren. De Eerste Hulpverleners doen dit geheel vrijblijvend, maar de vereniging brengt wel kosten in rekening. Deze kosten dekken de materiaal- en afschrijvingskosten.

EHBO vereniging St. Albertus staat ervoor garant dat de Eerste Hulpverleners een geldig diploma hebben en dat zij competent zijn. Zij zullen herkenbaar zijn door hun kleding en brengen altijd een AED apparaat mee, tenzij deze al aanwezig is op locatie. Het spreekt voor zich dat zij ook verbandmateriaal, koelelementen etc. meenemen. EHBO-ers lopen nooit alleen, dus dienen in tweevoud ingehuurd te worden.

 

 

 

Mocht u van onze Eerste Hulpverleners gebruik willen maken neem dan contact met ons op. Elke aanvraag dient minimaal vier weken voor het evenement bij ons binnen te zijn.