Wilt u niet met de handen in het haar staan maar goede eerste hulp kunnen verlenen dan is een eerste hulp cursus bij EHBO vereniging St. Albertus een goede start.

Lees hier waarom en wanneer.

De Jeugd is de toekomst, daarom vind EHBO vereniging St. Albertus belangrijk om de jeugd in een vroeg stadium op te leiden. Dit doen we al geruime tijd in samenwerking met de basisscholen in Poeldijk.

Lees hier verder

EHBO vereniging St. Albertus assisteert al jaren bij diverse evenementen in en rond Poeldijk. Organiseert u ook een evenement en heeft u EHBO assistentie nodig

Lees dan hier verder.

EHBO Vereniging St. Albertus bestaat al sinds 1936 en heeft sindsdien al heel wat hulpverleningen gedaan dankzij onze leden.

Ook lid worden Lees hier verder

De organisatie van EHBO vereniging St. Albertus

 

 

Voorzitter: Jan Verheul Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Penningmeester: Dennis Schild Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Secretaris: Miriam van der Pot  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Bestuurslid Jeugd: Elsa Heppe  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Verbandmeester: Cees Camman  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Public Relations: vacature  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Instructeurs: Margreth Kaldenhoven en Marion Pellekaan