Wilt u niet met de handen in het haar staan maar goede eerste hulp kunnen verlenen dan is een eerste hulp cursus bij EHBO Poeldijk een goede start.

Meer info >>

De Jeugd is de toekomst, daarom vind EHBO Poeldijk belangrijk om de jeugd in een vroeg stadium op te leiden. Dit doen we al geruime tijd in samenwerking met de basisscholen in Poeldijk.

Meer info >>

EHBO Poeldijk assisteert al jaren bij diverse evenementen in en rond Poeldijk. Organiseert u ook een evenement en heeft u EHBO assistentie nodig

Meer info >>

EHBO Poeldijk bestaat al sinds 1936 en heeft sindsdien al heel wat hulpverleningen gedaan dankzij onze leden.

Wordt lid >>

Herhalingslessen

Om uw diploma geldig te houden dient u jaarlijks uw kennis bij te houden door het volgen van de herhalingsles. De herhalingsles bestaat uit heel veel oefenen en iedereen doet actief mee. Er zal gelet worden of u nog competent bent. Op een persoonlijk formulier worden uw vaardigheden bijgehouden. Aan het einde van de les bent u weer bijgespijkerd en op de hoogte gesteld van de eventuele veranderingen in EHBO-land.

De herhalingslessen worden op een zaterdag gegeven van 8.30 uur tot 14.30 uur in het Hervormd Kerkelijk Centrum,

Fonteinstraat 6, 2685 CG te Poeldijk.

Drie keer per jaar is er een herhaalles. Leden dienen zich voor één van deze dagen aan te melden. Wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Maximaal 15 personen per les.

De herhalingslessen voor 2023 worden gegeven op:

   
23 september 2023  
 11 november 2023  

 

Herhalingsles

Geef u hier op voor de het volgen van de herhalingsles

Let op: Er is een boete voor het wegblijven van de herhalingslessen zonder geldig reden. De boete bedraagt € 10,00 per persoon