Wilt u niet met de handen in het haar staan maar goede eerste hulp kunnen verlenen dan is een eerste hulp cursus bij EHBO Poeldijk een goede start.

Meer info >>

De Jeugd is de toekomst, daarom vind EHBO Poeldijk belangrijk om de jeugd in een vroeg stadium op te leiden. Dit doen we al geruime tijd in samenwerking met de basisscholen in Poeldijk.

Meer info >>

EHBO Poeldijk assisteert al jaren bij diverse evenementen in en rond Poeldijk. Organiseert u ook een evenement en heeft u EHBO assistentie nodig

Meer info >>

EHBO Poeldijk bestaat al sinds 1936 en heeft sindsdien al heel wat hulpverleningen gedaan dankzij onze leden.

Wordt lid >>

Rabo ClubSupport 2023

We doen ook dit jaar weer mee met deze geweldige sponsoractie.

Iedereen die lid is van de Rabobank mag stemmen.

Elk lid kan drie stemmen uitbrengen op 3 verschillende deelnemende verenigingen. Het zou super zijn als EHBO Poeldijk ook een sponsorpunt mag ontvangen.

Sponsorpunten kunnen uitgedeeld worden van 4 t/m 26 september RECHTSTREEKS via je eigen Rabo App of via je eigen Rabo Online Bankieren (wij staan onder EHBO Poeldijk).

Ook mag je proactief stemmen werven door bijvoorbeeld bij familie, vrienden en kennissen na te gaan of zij ook lid zijn van de Rabobank Westland en vragen of zij ook op EHBO Poeldijk willen stemmen.

Graag zelfs!

Heb je een bankrekening bij de Rabobank, maar ben je nog geen lid, registreer je dan gratis via de Rabo App onder ‘Lidmaatschap’.

Dit jaar kan je dan nog niet meestemmen, maar volgend jaar zeker wel.

Rabo3

 

© 2023 EHBO Poeldijk.