Wilt u niet met de handen in het haar staan maar goede eerste hulp kunnen verlenen dan is een eerste hulp cursus bij EHBO vereniging St. Albertus een goede start.

Lees hier waarom en wanneer.

De Jeugd is de toekomst, daarom vind EHBO vereniging St. Albertus belangrijk om de jeugd in een vroeg stadium op te leiden. Dit doen we al geruime tijd in samenwerking met de basisscholen in Poeldijk.

Lees hier verder

EHBO vereniging St. Albertus assisteert al jaren bij diverse evenementen in en rond Poeldijk. Organiseert u ook een evenement en heeft u EHBO assistentie nodig

Lees dan hier verder.

EHBO Vereniging St. Albertus bestaat al sinds 1936 en heeft sindsdien al heel wat hulpverleningen gedaan dankzij onze leden.

Ook lid worden Lees hier verder

Herhalingslessen

Om uw diploma geldig te houden dient u jaarlijks uw kennis bij te houden door het volgen van de herhalingsles. De herhalingsles bestaat uit heel veel oefenen en iedereen doet actief mee. Er zal gelet worden of u nog competent bent. Op een persoonlijk formulier worden uw vaardigheden bijgehouden. Aan het einde van de les bent u weer bijgespijkerd en op de hoogte gesteld van de eventuele veranderingen in EHBO-land.

De herhalingslessen worden op een zaterdag gegeven van 8.00 uur tot 13.00 uur in het Hervormd Kerkelijk Centrum, Fonteinstraat 6, 2685 CG te Poeldijk.

Vijf keer per jaar is er een herhaalles. Leden dienen zich voor één van deze dagen aan te melden. Wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Maximaal 25 personen per les.

De herhalingslessen voor 2020 worden gegeven op:

 28 maart 2020

 
 27 juni 2020  
 12 september 2020  

 24 oktober 2020

14 november 2020 = VOL   

 

 

Geef u hier op

Let op: Er is een boete voor het wegblijven van de herhalingslessen zonder geldig reden. De boete bedraagt € 10,00 per persoon