SAMENWERKENDE WESTLANDSE EHBO VERENIGINGEN

Sinds 2007 komen de EHBO verenigingen van Poeldijk, Monster, Naaldwijk, Maasdijk, ‘s-Gravenzande en Hoek van Holland bijeen. Er wordt samengewerkt als materiaal dient te worden aangeschaft. Zo zijn alle AED apparaten in een koop aangeschaft, wat een aantrekkelijke prijs opleverde.

Ook werken zij samen als een evenement het hele Westland beslaat zoals bijvoorbeeld in 2012 The Ride of the Roses. Mocht EHBO vereniging St. Albertus zijn assistentie in Poeldijk niet rond krijgen, dan wordt de hulp van collega verenigingen ingeroepen. Andersom is dat ook het geval.

Verder doen zij jaarlijks mee aan het Varend Corso. De gezamenlijke boot is in 2010 zelfs in de prijzen gevallen.