Wilt u niet met de handen in het haar staan maar goede eerste hulp kunnen verlenen dan is een eerste hulp cursus bij EHBO vereniging St. Albertus een goede start.

Lees hier waarom en wanneer.

De Jeugd is de toekomst, daarom vind EHBO vereniging St. Albertus belangrijk om de jeugd in een vroeg stadium op te leiden. Dit doen we al geruime tijd in samenwerking met de basisscholen in Poeldijk.

Lees hier verder

EHBO vereniging St. Albertus assisteert al jaren bij diverse evenementen in en rond Poeldijk. Organiseert u ook een evenement en heeft u EHBO assistentie nodig

Lees dan hier verder.

EHBO Vereniging St. Albertus bestaat al sinds 1936 en heeft sindsdien al heel wat hulpverleningen gedaan dankzij onze leden.

Ook lid worden Lees hier verder

SAMENWERKENDE WESTLANDSE EHBO VERENIGINGEN

Sinds 2007 komen de EHBO verenigingen van Poeldijk, Monster, Naaldwijk, Maasdijk, ‘s-Gravenzande en Hoek van Holland bijeen. Er wordt samengewerkt als materiaal dient te worden aangeschaft. Zo zijn alle AED apparaten in een koop aangeschaft, wat een aantrekkelijke prijs opleverde.

Ook werken zij samen als een evenement het hele Westland beslaat zoals bijvoorbeeld in 2012 The Ride of the Roses. Mocht EHBO vereniging St. Albertus zijn assistentie in Poeldijk niet rond krijgen, dan wordt de hulp van collega verenigingen ingeroepen. Andersom is dat ook het geval.

Verder doen zij jaarlijks mee aan het Varend Corso. De gezamenlijke boot is in 2010 zelfs in de prijzen gevallen.