Wilt u niet met de handen in het haar staan maar goede eerste hulp kunnen verlenen dan is een eerste hulp cursus bij EHBO vereniging St. Albertus een goede start.

Lees hier waarom en wanneer.

De Jeugd is de toekomst, daarom vind EHBO vereniging St. Albertus belangrijk om de jeugd in een vroeg stadium op te leiden. Dit doen we al geruime tijd in samenwerking met de basisscholen in Poeldijk.

Lees hier verder

EHBO vereniging St. Albertus assisteert al jaren bij diverse evenementen in en rond Poeldijk. Organiseert u ook een evenement en heeft u EHBO assistentie nodig

Lees dan hier verder.

EHBO Vereniging St. Albertus bestaat al sinds 1936 en heeft sindsdien al heel wat hulpverleningen gedaan dankzij onze leden.

Ook lid worden Lees hier verder

VITIS Welzijn

Vitis Welzijn Vrijwillige Inzet, is een onderdeel van Vitis Welzijn en is hét expertisecentrum voor vrijwillige inzet in Westland en Hoek van Holland.

Zowel vrijwilligers als vrijwilligersorganisaties kunnen bij hen terecht voor bemiddeling tussen vraag en aanbod, professioneel advies, cursussen, praktische ondersteuning en promotie van vrijwillige inzet.

In juni 2011 is er een samenwerking tot stand gekomen tussen EHBO St. Albertus en Vitis Welzijn Vrijwillige Inzet. Vanuit vrijwilligersorganisaties bleek er interesse te zijn voor verkorte EHBO cursussen en met name de cursus reanimatie en AED-bediener. Mede met de hulp van de andere Westlandse EHBO verenigingen hebben wij al meerdere cursussen mogen verzorgen. EHBO vereniging St. Albertus is blij met deze samenwerking en hoop dat veel vrijwilligers de weg naar onze vereniging zullen vinden om zo een volledige cursus te volgen.

Vitis Welzijn zet zich in voor een vitale samenleving. Zij ondersteunen kwetsbare burgers, zodat zij voor zichzelf kunnen zorgen en mee kunnen doen aan de samenleving. Kijk eens op hun website www.welzijnwestland.nl wat zij voor u kunnen betekenen.