Wilt u niet met de handen in het haar staan maar goede eerste hulp kunnen verlenen dan is een eerste hulp cursus bij EHBO vereniging St. Albertus een goede start.

Lees hier waarom en wanneer.

De Jeugd is de toekomst, daarom vind EHBO vereniging St. Albertus belangrijk om de jeugd in een vroeg stadium op te leiden. Dit doen we al geruime tijd in samenwerking met de basisscholen in Poeldijk.

Lees hier verder

EHBO vereniging St. Albertus assisteert al jaren bij diverse evenementen in en rond Poeldijk. Organiseert u ook een evenement en heeft u EHBO assistentie nodig

Lees dan hier verder.

EHBO Vereniging St. Albertus bestaat al sinds 1936 en heeft sindsdien al heel wat hulpverleningen gedaan dankzij onze leden.

Ook lid worden Lees hier verder

Rabobank Clubkas Campagne EHBO Poeldijk

Beste allemaal,

Rabobank Westland draagt het rijke verenigingsleven een warm hart toe en organiseert jaarlijks de Rabobank Clubkas Campagne. 

Op in november 2019 was de afsluitende avond met de bekendmaking van de bedragen in het Westland Theater De Naald in Naaldwijk. Onze EHBO-vereniging heeft € 929,62 opgehaald. Wij danken u allemaal voor het stemmen en hopen volgend jaar weer op uw stem te mogen rekenen. 

Het geld zal worden gebruikt om de contributie van de vereniging laag te houden, de EHBO tassen verspreidt door het dorp van juist materiaal te voorzien. Verder zal een gedeelte van het geld gebruikt worden voor het ontwikkelen van een nieuwe huisstijl.

 clubkas