Rabobank Clubkas Campagne EHBO Poeldijk

Beste allemaal,

Rabobank Westland draagt het rijke verenigingsleven een warm hart toe en organiseert jaarlijks de Rabobank Clubkas Campagne.

Op in november 2019 was de afsluitende avond met de bekendmaking van de bedragen in het Westland Theater De Naald in Naaldwijk. Onze EHBO-vereniging heeft € 929,62 opgehaald. Wij danken u allemaal voor het stemmen en hopen volgend jaar weer op uw stem te mogen rekenen.

Het geld zal worden gebruikt om de contributie van de vereniging laag te houden, de EHBO tassen verspreidt door het dorp van juist materiaal te voorzien. Verder zal een gedeelte van het geld gebruikt worden voor het ontwikkelen van een nieuwe huisstijl.

clubkas