In elk huis, hoort een EHBO-ers thuis

Welkom op de site van EHBO Poeldijk.

Jaarlijks verzorgen wij herhalingslessen voor onze leden en elk jaar hopen wij weer een opleidingscursus te kunnen starten.

De voorbereidingen voor het nieuwe seizoen zijn weer in volle gang en wij hopen spoedig met data te kunnen komen.

De data voor de herhalingslessen zijn al bekend en de inschrijvingen zijn begonnen.

Verder zijn wij druk bezig met onze huisstijl. Binnenkort meer daar over. Zie hier al ons nieuwe logo.

Kijk gerust rond op onze site.