CURSUS EERSTE HULP

Altijd al een cursus Eerste Hulp willen volgen, maar kwam het er steeds niet van?

Maak uw goede voornemen concreet en meld u aan voor de cursus welke in het najaar van 2020 bij voldoende deelname zal starten.

Data van lesgeven: 19 september - 26 september 2020  van 9.00 tot 16.00 uur - (1 oktober 2020 - optioneel van 19.30 tot 22.00 uur) en  3 oktober 2020 - het examen.

Locatie is Hervormd Kerkelijk Centrum - Fonteinstraat 6 te Poeldijk.

Kosten zijn € 230,00 p.p. en  € 175,00 p.p. voor jongeren onder de 22 jaar met een Jeugd EHBO diploma.

Het is mogelijk om via uw zorgverzekering deze cursus/workshop (deels) vergoed te krijgen. Kijk op https://www.zorgwijzer.nl/vergoeding/ehbo-cursus voor een overzicht van de vergoedingen door verzekeraars.