Wilt u niet met de handen in het haar staan maar goede eerste hulp kunnen verlenen dan is een eerste hulp cursus bij EHBO vereniging St. Albertus een goede start.

Lees hier waarom en wanneer.

De Jeugd is de toekomst, daarom vind EHBO vereniging St. Albertus belangrijk om de jeugd in een vroeg stadium op te leiden. Dit doen we al geruime tijd in samenwerking met de basisscholen in Poeldijk.

Lees hier verder

EHBO vereniging St. Albertus assisteert al jaren bij diverse evenementen in en rond Poeldijk. Organiseert u ook een evenement en heeft u EHBO assistentie nodig

Lees dan hier verder.

EHBO Vereniging St. Albertus bestaat al sinds 1936 en heeft sindsdien al heel wat hulpverleningen gedaan dankzij onze leden.

Ook lid worden Lees hier verder

CURSUS EERSTE HULP

Altijd al een cursus Eerste Hulp willen volgen, maar kwam het er steeds niet van?

Maak uw goede voornemen concreet en meld u aan voor de cursus welke in het najaar van 2020 bij voldoende deelname zal starten. 

Data van lesgeven: 19 september - 26 september 2020  van 9.00 tot 16.00 uur - (1 oktober 2020 - optioneel van 19.30 tot 22.00 uur) en  3 oktober 2020 - het examen.

Locatie is Hervormd Kerkelijk Centrum - Fonteinstraat 6 te Poeldijk.

Kosten zijn € 230,00 p.p. en  € 175,00 p.p. voor jongeren onder de 22 jaar met een Jeugd EHBO diploma.

Het is mogelijk om via uw zorgverzekering deze cursus/workshop (deels) vergoed te krijgen. Kijk op https://www.zorgwijzer.nl/vergoeding/ehbo-cursus voor een overzicht van de vergoedingen door verzekeraars.