Financiën

De EHBO vereniging St. Albertus ontvangt geen subsidie. De vereniging wordt draaiende gehouden van het contributiegeld, donateurs en door bijdragen die zijn gedaan voor de assistentie verleningen. Met trots kunnen wij melden dat de vereniging financieel gezond is.

Donateurs

De vereniging heeft een aantal trouwe donateurs, die jaarlijks een bedrag doneren. Het geld wordt persoonlijk door vrijwillige EHBO-ers opgehaald.Dit geld wordt oa. gebruikt om verbandmateriaal aan te schaffen. Heeft u intresse om donateur meld u dan aan via het contact formulier.

Rabobank Clubkas Campagne

Jaarlijks doet de vereniging ook mee aan de Rabobank Clubkas Campagne. De stemperiode was in maart 2015 en er is € 380,00 opgehaald. Alle stemmers bedankt. Dit geld zal gebruikt worden voor de aanschaf van een nieuwe beademingspop van AMBU met armen en benen.

Tamoil Poeldijk

Tank en Schenk:

Tankt u bij Tamoil Poeldijk? Dan kunt u onze vereniging finacieel steunen. Voor iedere liter benzine die u tankt, schenkt Tamoil Poeldijk 1 eurocent aan onze vereniging. Dit doet u door uw keuze op een tablet bij de kassa door te geven.