Jeugd maakt kennis met EHBO

Op de WSKO basisscholen in Poeldijk zijn wij in januari  2017 gestart met lessen Jeugd EHBO voor de leerlingen van groep 8. Een kleine 60  leerlingenl werden opgeleid.

In 11 weken leren zij de basis handelingen van de Eerste Hulp en deden daarna moesten zij een examen afleggen. Alle leerlingen slaagden.

Zeer in trek waren de lessen met de AED en de les waarin een LOTUS nepwonden maakt. Vorig jaar werden sommige leerlingen niet lekker toen ze de nepwonden zagen maar na even aan de kant gezeten te hebben ging het al gauw weer een stuk beter. Dit jaar geen problemen mee gehad.

Ook dit schooljaar 2017/2018 zullen wij weer Jeugd EHBO lessen verzorgen op de basisscholen hier in Poeldijk. De lessen zullen na de kerstvakantie aanvangen. Later meer informatie..