Wilt u niet met de handen in het haar staan maar goede eerste hulp kunnen verlenen dan is een eerste hulp cursus bij EHBO vereniging St. Albertus een goede start.

Lees hier waarom en wanneer.

De Jeugd is de toekomst, daarom vind EHBO vereniging St. Albertus belangrijk om de jeugd in een vroeg stadium op te leiden. Dit doen we al geruime tijd in samenwerking met de basisscholen in Poeldijk.

Lees hier verder

EHBO vereniging St. Albertus assisteert al jaren bij diverse evenementen in en rond Poeldijk. Organiseert u ook een evenement en heeft u EHBO assistentie nodig

Lees dan hier verder.

EHBO Vereniging St. Albertus bestaat al sinds 1936 en heeft sindsdien al heel wat hulpverleningen gedaan dankzij onze leden.

Ook lid worden Lees hier verder

Jeugd maakt kennis met EHBO

 

 

 

Op de WSKO basisscholen in Poeldijk zijn wij in januari  2017 gestart met lessen Jeugd EHBO voor de leerlingen van groep 8. Een kleine 60  leerlingenl werden opgeleid.

In 11 weken leren zij de basis handelingen van de Eerste Hulp en deden daarna moesten zij een examen afleggen. Alle leerlingen slaagden.

Zeer in trek waren de lessen met de AED en de les waarin een LOTUS nepwonden maakt. Vorig jaar werden sommige leerlingen niet lekker toen ze de nepwonden zagen maar na even aan de kant gezeten te hebben ging het al gauw weer een stuk beter. Dit jaar geen problemen mee gehad. 

Ook dit schooljaar 2017/2018 zullen wij weer Jeugd EHBO lessen verzorgen op de basisscholen hier in Poeldijk. De lessen zullen na de kerstvakantie aanvangen. Later meer informatie..