Assistentie verlening

Heeft u een evenement in Poeldijk georganiseerd en heeft u Eerste Hulpverleners nodig, dan kunt u die bij EHBO vereniging St. Albertus inhuren. De Eerste Hulpverleners doen dit geheel vrijblijvend, maar de vereniging brengt wel kosten in rekening. Deze kosten dekken de materiaal- en afschrijvingskosten.

EHBO vereniging St. Albertus staat ervoor garant dat de Eerste Hulpverleners een geldig diploma hebben en dat zij competent zijn. Zij zullen herkenbaar zijn door hun kleding en brengen altijd een AED apparaat mee, tenzij deze al aanwezig is op locatie. Het spreekt voor zich dat zij ook verbandmateriaal, koelelementen etc. meenemen. EHBO-ers lopen nooit alleen, dus dienen in tweevoud ingehuurd te worden.

Mocht u van onze Eerste Hulpverleners gebruik willen maken neem dan contact met ons op. Elke aanvraag dient minimaal vier weken voor het evenement bij ons binnen te zijn.