Herhalingslessen

Om uw diploma geldig te houden dient u jaarlijks uw kennis bij te houden door het volgen van de herhalingsles. De herhalingsles bestaat uit heel veel oefenen en iedereen doet actief mee. Er zal gelet worden of u nog competent bent. Op een persoonlijk formulier worden uw vaardigheden bijgehouden. Aan het einde van de les bent u weer bijgespijkerd en op de hoogte gesteld van de eventuele veranderingen in EHBO-land.

De herhalingslessen worden op een zaterdag gegeven van 8.00 uur tot 13.00 uur in het Hervormd Kerkelijk Centrum, Fonteinstraat 6, 2685 CG te Poeldijk.

Vijf keer per jaar is er een herhaalles. Leden dienen zich voor één van deze dagen aan te melden. Wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Maximaal 25 personen per les.

De herhalingslessen voor 2018 worden gegeven op:

14 april 2018

23 juni 2018
 22 september 2018

10 november 2018

24 november 2018

Geef u hier op

Let op: Er is een boete voor het wegblijven van de herhalingslessen zonder geldig reden. De boete bedraagt € 10,00 per persoon